ketvirtadienis, lapkričio 19, 2009

trečiadienis

už lango lynoja, kokias visas penkias minutes, paskui vėl kaitina saulė ir taip kasdien, artėja lietingas sezonas...

vaikams baigėsi mokslo metai ir prasidėjo vasaros atostogos bei tuo pačiu baigėsi mūsų "Formación de Lideres" projektas. du mėnesiai man prasisuko kaip dvi dienos, bet jų užtenka kad priprastum prie naujų pokyčių. kai pro sausakimšos mašinos langą pralekia mūriniai namų kvartalai, šiferinės tvoros, turgaus prekeiviai ir čionykščiai žmonės, supranti kad tavęs tai nebestebina. kas-rytinis maršrutas pro žaliuojančius kukurūzų laukus (kurie per du mėnesius gerokai ūgtelėjo) baigiasi toje pačioje vietoje, bet įėjus į klasę kiekviena diena yra kažkuo unikali. pasiilgsiu tų vaikų, bliamba..

su antros pastraipos sąlyga rytoj mes kraustomės į naują gyvenamą vietą. miestas vardu Quillacollo yra trylika kilometrų nuo Cochabambos. nuo kitų metų ten turėtų vykti nauji projektai. kas ir kaip ir kada ir kodėl šiuo metu procese.

miércoles (dažniausiai tai reiškia trečiadienis, bet taip pat tai vienas tų vartojamų kita prasme žodžių, ne pačia geriausia prasme...) vienintelė avantiūra kuri nedžiugina - naujuose namuose nebus interneto, kiek tas "nebus" tęsis klausimas retorinis... addicted ne kitaip :)

5 komentarai:

tomas rašė...

Kaip smagu girdeti - baigesi mokslo metai. Taip pajunti, kad pasaulis didelis. Sekmes tau naujoj vietoj ir linkiu rasti interneta! : )

Milisenta rašė...

As inteneto neturejau puse metu ;) Issukis!!!!
Tau to nelinkiu, bet truputis atrakcijos irgi gerai ;)
Budas pasigydyti nuo visu savo addiction, che che che.....

Unknown rašė...

Man isvis tik dabar dašilo, kad pas tave YRA internetas. Ta prasme, is visu tavo rasineliu ten susidare ciorno kaimo ivaizdis, kur net normaliu gyvenimo salygu nevisada yra. O pas tave buvo internetas!!! Jo...

me6kius rašė...

manau, Astule, neprazusi... Eik i kalnus, pasukauk, gal internetas atsiras ir gris pas tave :D

astanita rašė...

įvaizdis dar ne viskas, troškulys... :D

tam kad pasėdėčiau internete nemokamai reikia tampyt savo kompą iš vieno miesto į kitą, rrr.. greičiau šitas iššūkis baigtųsi. ir ne Vilmantai šūkavimas šiuo atveju nepadės :)