šeštadienis, spalio 10, 2009

savaitės programoje

mane pasiekė pirmas atvirukas: "Lebe so, dass sich deine Bekannten langweilen, wenn du gestorben bist." su intriguojančiu vaizdu :P išvertus būtų: "gyvenk taip, kad tavo draugams būtų nuobodu jeigu tu numirtum.". tai ar jau nuobodu? :P ačiū už atvirutę, Indre :)


šios savaitės programoje: kėlimasis šeštą ryto, be laikrodžių. vaisių salotos pusryčiams. dantų valymas rytą vakarą. ėjimas akmenuotu keliu saulėtomis rajono gatvelėmis. šunų tuntai. karštis. pieštumai ir trintukai. pienas su ryžiais. 63+24=? futbolo aikštelė. parada por favor. popiečio miegas. rykliai ir vilkolakiai. dulkių sukūriai. iškirpk ir man ir man. kalbos pamokos popieriuje ir kalbos pamokos realiu laiku. turgaus gatvelės su tūkstančiais niekučių. ar jau yra vandens? noriu raudono drožtuko, ne žalio. pakvietimas į vestuves ant stalo. mėsos poreikis. pavasaris įsibėgėja. nerealu. pasiilgai Lietuvos?

sudėliojus atitinkama seka galima gauti kažką panašaus į kiekvieną dieną.


juodo aksomo dangus. kas toliau? ši kart ruduo iškrenta iš mano konteksto. skliedžiasi kaktusų žiedai. o juk kartais taip norisi kišenėje surasti kaštoną..

miegat? kuprinėje surandu apelsiną :)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Nemiegam :)
Zinai, gausi apie tas visas uzuominas papasakoti smulkiau. Idomu labai. Ypac kaip galima 6 valanda atsikelti be zadintuvo?
O draugai salia saldumynu tures i siuntini ideti ir kastona :)

astanita rašė...

Anonimiškas, mes pažįstami?

su sąlyga kad miegoti einu devintą/dešimtą vakaro, kas Lietuvoj buvo neįmanoma, pabundu nuo gaidžių giedojimo šeštą ryto tikrąją šių žodžių prasme :)

)`( rašė...

=87

Anonimiškas rašė...

labai graziai rasai, rimtai, tavo geras stilius :) Tikiuosi tau ten gerai, nors tikriausiai gerai :) Linkejimai.

Buvus kolege.

astanita rašė...

man čia gerai :D ačiū, gal ir suklysiu, bet ačiū už sveikinimus Juste :)